Toneel en info over dementie

Thuis blijven wonen, ook als je ziek wordt? dementie krijgt? In het beginstadium van de ziekte kan dit prima, mits de omgeving van de patiënt goed voorbereid is. Voldoende kennis en kunde is essentieel. Daarom organiseren de Centrale van Ouderenverenigingen, Venray Dementievriendelijk en de gemeente in MFC De Baank in Leunen een informatiemiddag over het ouder wordend brein. Deze middag gaat gepaard met een drietal korte toneelvoorstellingen, die om 13.30, 15.00 en 16.30 uur beginnen. De informatiemiddag begint om 16.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Zowel het toneel als de infomiddag zijn gratis te bezoeken. U moet zich wel aanmelden per mail secretaris@seniorenvenray.nl met vermelding op welk tijdstip u de toneelvoorstelling wilt zien. 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.