Veranderingen bij de Dag van de Ouderen

Zoals altijd zal de dag beginnen met een plechtige hoogmis in de Grote Kerk van Venray. Hoe laat deze mis begint is nog niet bekend. Normaal begon deze om 13.30 uur en was de aanvang in de schouwburg gepland om 15.25 uur. De commissie Dag van de Ouderen heeft aan alle afdelingen de vraag voorgelegd wat ze vinden van een aanvangstijd voor de kerkdienst van 11.00 uur ’s morgens. Het schouwburgprogramma kan dan om 13.30 uur van start gaan. Daardoor ontstaat aan het einde meer ruimte voor de ouderen om nog even gezellig na te praten. Tot nu toe kwam dit in de knel, omdat het programma wel eens uitliep. De bezoekers wilden dan vaak meteen naar huis voor het avondeten of vanwege andere verplichtingen. De commissie wil de senioren in de tijd tussen de kerkdienst en het schouwburgprogramma opvangen in de foyer met een kop koffie of thee en twee broodjes in plaats van een gebakje. Bij het ter perse gaan van deze Schakel was het antwoord van de afdelingen op dit voorstel nog niet binnen.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Uit De Schakel. Bookmark de permalink.